UUTTA!!

DDinnokk energiapuukouraan kerääjä ja jatkopuomi

12.12.2021


Kärkikippaava kauha 

15.04.2021 

Kärkikippaavan kauhan valmistus onnistuu nyt ilman metallisorvia. Holkit ja tapit ostettavista Warma holkki ja pyörötanko aihioista.

Leikattavat teräsosat voi halutessa hankkia laserleikkauksen sijaan hienosädeplasmalla, jos haluaa kustannusehokkaamman kauhan valmistuksen. Työn määrä luonnollisesti lisääntyy.

Muutokset tuo selkeää kustannussäästöä RAKENNUSSARJAN valmistajalle


DDinnoKK energiapuukoura

10.04.2021

DDinno tuoterepertuaari on saamassa DDinnoKK energiapuukouran kaivinkoneeseen (5-20tn) RAKENNUSSARJA.  Ko. koura poikkeaa muista tähän astisista DDinno tuotteista siinä, että se ei ole Avant lisälaite. Tuotteen kehitys on siinä vaiheessa, että kouran levyosien polttomallit ovat tarjouskyselyssä. Proton valmistukseen ollaan pääsemässä näillä näkymin melko ripeästi. Sitten nähdään miten koura toimii tositoimissa.


DDinno hiekotussiilo

päivitetty 2021/8

Nykyinen DDinno -hiekkasiilon rinnalle on tullut siilokoko, jonka tayttöaseman jalkoväli 2350mm, jonne mahtuu jo isommatkin hiekottimet. Säiliökoko kasvaa 9,5m3:iin. Moduulirakenteen ansiosta kokoa saa vielä korotettua tässä vaiheessa  11,8m3 asti. Isoveljen kuivapaino n. 1100kg. Siilokoon III valmistuspiirustukset ovat ihan loppusuoralla.