Rakennussarjan ostajalle


DDinno -tuotteet ovat etupäässä Avant -kuormaajan (tai vastaavat koneet samoilla kiinnikkeillä) lisälaitteidenn RAKENNUSSARJOJA. DDinno -tuotteiden suunnittelu on lähtenyt omaan tarpeeseen suunnitelusta. Siksi kaikki tuotelistalla olevien tuotteiden kokoluokat ovat kohdennettu etupäässä Avant 500 -sarjan kokoluokkaan. Riippuen tarpeesta ja kysynnästä kokoluokkia suunnitellaan resurssien mukaan lisää. 

Liki kaikki tuotteet ovat levyrakenteisia, jotka pohjautuvat kaikki laserleikkauksen tarkkuuteen, monimuotoisuuuteen ja sen luomiin mahdollisuuksiin. Tämä kopioituu kaikissa levyrakenteisissa tuotteissa: Tarkkamittaiset laserleikatut levyt paikoittuvat toisiinsa muotosulkeisilla liitoksilla esim, kohdistusnastoilla. Kohdistukset huolehtivat, että osat paikoittuvat tarkasti toisiinsa. Näin koko rakenteista tulee hyvin mittatarkka.

DDinno tuotteet ovat RAKENNUSSARJOJA, jotka ovat suunniteltu valmistettavaksi rajallisella työkalurepertuaarilla niin, että Avant -omistajat ja harrastajat pystyvät kokoamaan itse DDinno -tyolaitteet omassa harrastetallissaan. Minimi työkaluvaatimus Mig -hitsauslaitteet, (pylväsporakone), perusmetallityön käsityökalut.

KAIKKIEN RAKENNUSSARJAN mukana tulee polttomalligeometria levyosille, valmistuspiirustukset, valmistusohje ja K&H -ohje (Käyttö- ja Huolto-ohje) (vaatimuksenmukaisuusvakuutus: rakenteiden suunnittelun, toiminta- ja turvallisuusratkaisujen osalta täyttää konedirektiivin 2006/42/ey vaatimukset). DDinno -tuotteiden RAKENNUSSARJAT eivät siis ole sellaisenaan CE -merkittyjä. DDinno -RAKENNUSSARJOISSA on sovellettu konedirektiivi 2006/42/ey:ä kuten puolivalmistetta. DD innovations Oy antaa RAKENNUSARJOILLE vaatimustenmukaisuusvakuutuksen kehityksen, suunnittelun ja turvallisuusratkaisujen osalta. CE -merkityn laitteen valmistus vaatii erinäisiä vaateita, joita DD innovations Oy ei luonnollisestikaan voi vakuuttaa. Mikäli tarve CE -merkinnälle, rakennussarjan ostaja tulee saattaa CE:n vaatimat toimet loppuun.

Hankkiessasi DDinno -rakennussarjan, DD innovations Oy toimittaa maksua vastaan valmistusdokumentit, etsitään paikallinen lähin laserleikkaaja tai hyödynnetään DD innovations Oy:n edullisimmiksi todettuja laserleikkaajia. DD innovations Oy lähettää polttomallit levyleikkeiden särmäysohjeineen laserleikkaajalle, joka leikkaa ja särmää levyosat. Valmiit leikkeet noudetaan tai lähetetään perille sopimuksen mukaan leikkauksen maksukuittia vastaan. DD innovations Oy siis tilaa leikkauksen, mutta rakennussarjan ostaja maksaa suoraan laskun laserleikkaajalle. Rakennussarjan ostaja hankkii hankintalistan mukaan muut tarvittavat osat. DD innovations Oy on neuvottelemassa rakennussarjakohtaisella koodilla lunastettavia alennuksia muiden osien toimittajien kanssa, jotta kustannusten kasvaminen saadaan pidettyä kurissa. 


Rakennusarjakohtaisella koodilla sopimusalennuksia (päivitetty 2/2021):

  • Kymppitaito hydraulisylinterit -27% listahinnasta


Rakennussarjan valmistuspiirustusten ja valmistusohjeen mukaan. DD innovations Oy lisäopastaa valmistusta tarpeen mukaan.

Tutustu DDinno -tuotteet hakemistossa tuotteisiin ja kysy lisätietoa, Jos jokin jää askarruttamaan, Tuotteiden kuvauksissa ei ole kaikkia tuotteiden tietoja. Kysy lisää! Tietoja pyritään lisäämään resurssien mukaan mm. arvioita kustannuksista.