Valmista itse

Itse valmistamalla DDinno -työlaitteet opit tuntemaan työlaitteen läpikotaisin, Pääset vaikuttamaan tuotteen ominaisuuksiin juuri omien tarpeidesi mukaiseksi,  Uusissa valmiissa työlaittteissa optimoidaan laitteen ominaisuuksia suhteessa työn määrän tuomia kustannuksia. Itse valmistamalla oman harrastustyön arvo on jotain muuta kuin x€/h suhteessa mitä ominaisuuksia sillä voidaan saavuttaa.

DDinno -tuotteiden kehitykseen on laitettu melkoisesti kehitys- ja suunnittelutunteja. Yhtä yksittäistä valmistettaavaa kappaletta varten kehitys- ja suunnittelupanos on harrastusmielessäkin iso ja  itse toteutusvaiheessa itseasiassa valmistetaan vasta proto, jota korjaillaan, parannellaan ja optimoidaan . DDinno RAKENNUSSARJOISSA tämä työ on jo tehty. Vaikka rakennetta on optimoitu mahdollisimman toimivaksi, tekijälle jää vielä kyllä paikkoja, jossa tuoda luovuuttaan esille. DDinno -tuotteet kehittyvät sen mukaan mitä enemmän ja merkityksellisempää palautetta se saa laitteen valmistuksesta ja käytöstä. Jos palaute on riittävän merkityksellistä, parempi synnyttää kokonaan uusi tuote. Meillä DD innovations Oy:llä olemme nöyriä kuulemaan valmistajien ja käyttäjien kokemuksia ja ideoita. Kaikkia ideoita ja ehdotuksia ei luonnollisestikaan toteuteta, mutta joka ikinen idea otetaan vakavasti.

DDinno -perheen RAKENNUSSARJAN tuotteiden kehitysversioita on esitelty eri käyttäjäryhmille. Käyttäjäryhmiä ovat olleet esimerkiksi Avant -pienkuormaajat, Pienkuormaimet, työvälineet ja käyttö / Mini loaders and machinery sekä OMATEKOSET KONEET JA LAITTEET YM. -facebook ryhmät. Nämä ryhmät ovat antaneet erittäin kallisarvoisia ideoita ja neuvoja ja sitä kautta ohjanneet kehitystä. Nyt parhaaksi nähdyt neuvot ovat koottu yhteen pakettiin DDinno -tuotteeksi kenen tahansa hyödynnettäväksi. DDinno -tuotteita kehitellään ja suunnitellaan harrastuspohjalta eikä sillä tavoitella bisnestä. DDinno -tuotteita kehitetään ja suunnitellaan intohimosta kehittää. Paras palkka on kaikenlaiset palautteet. Positiiviset ja onnistumisen palautteet tietysti odotetumpia palautteita. DD innovations Oy toivoo koko henkilöstönsä (henkilön) puolesta inspiroivia ja mukavia onnistumisrikkaita elämyksiä jokaiselle rakennussarjan haasteeseen tarttuneelle nikkarille.