Puukahmari RAKENNUSSARJA

DDinno -puukahmari on suunniteltu käytettäväksi pienkuormaajien (alle 2000kg) Avant -trukkihaarukan lisälaitteena varmistamaan ja lukitsemaan kuorman paikoillaan pysyminen nostoissa ja siirroissa. Puukahmari on valmistettu pääosin laserleikatuista mittatarkoista teräslevyosista.

Puukahmarin perusversion kiinnitys on yhteensopiva AVANT -kuormaajien trukkihaarukoiden SD, HD ja XHD runkolevyyn. Sovitettavissa myös muihin trukkihaarukoihin.

Kahmari on varustettu hydraulisylinterillä, jonka avulla käännetään kahmarin puomia sekä nivelöityä kääntyvää kahmaria. Puukahmari on varustettu kaasujousella, joka kontrolloi kääntyvää kahmaria hydraulisylinterin voiman avulla niin, että kun kahmarin puomi suljetaan kiinni puomin stopparia vasten, hydraulisylinterin jäljelle jäävä isku kääntää kaasujousen työntöä vastaan puukahmarin puomin päässä olevaa kääntyvää kahmaria. Kääntyvä kahmari kääntyessään edelleen varmistaa, että trukkihaarukassa oleva kuorma lukittuu kohti trukkihaarukan piikkien tyveä. Tyypillisen edullinen kuorman sidonta saadaan mm. puurankojen kuljetuksessa. Kääntyvän kahmarin hammastuksella varmistetaan mahdollisimman tarttuva ote siirrettävästä taakasta.

RAKENNUSSARJA:

Rakennussarja sisältää valmistuspiirustukset, osaluettelon, valmistusohjeet, K&H -ohjeen ja valmistuksen tukipalvelun

Kun laserleikkeet ovat maksettu, polttoleikkeet toimitetaan suoraan ilman välikäsiä leikkauksesta ilmoittamaasi osoitteeseen (tai nouto)

- Osaluettelon muut osat, kuten pyöröteräkset, ruuvit, pultit ja muut pikkuosat sekä hydrauliikka (sylinterit, letkut ja liittimet) tulee hankkia osaluettelon mukaan itse.

- Kustannusarvio: polttoleikkeet 165€, hydraulisylinteri 130€ (DD innovations Oy:n tilauskohtaisella koodilla alennus -27%=, kaasujousi n. 50€, ruuvit ym pikkuosat n. kymppejä (€), hydrauliletkut 

- Vertailun vuoksi Avantin puukahmarin listahinta (2020) 970€ + alv24%

- Vain DDinno puukahmarissa kääntyvä kahmari, joka auttaa puiden lastauksessa ja taakan lukitsemisessa siirron aikana (kts. K&H -ohje)

- Kokonaismassa n.50kg

UUTTA;

Puukahmarin voi valmistaa edullisista Warma valmis tappi- ja holkkiaihioista, jolloin valmistus onnistuu ilman metallisorvausta!! 

124,00 €